Όροι

Αργύρης & Νικόλας Συμιδάλας
Ξυλουργικές Εργασίες  στην Αμοργό


 

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του επίπλου και της ειδικής κατασκευής εδώ και χρόνια. Η φιλοσοφία μας είναι το έργο που παραδίδουμε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στην αισθητική του πελάτη μας. Με έμπειρο προσωπικό και σωστή επιλογή υλικών, οι κατασκευές μας ανταποκρίνονται και στις πιο υψηλές απαιτήσεις.

Οι ειδικές ξυλουργικές κατασκευές φτιάχνονται εξ ολοκλήρου στο εργαστήριο μας με ξυλουργικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα χειροποίητα κουφώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας στα μέτρα σας, με ξυλεία και τύπο της επιλογής σας.
Τα προϊόντα, όπως πόρτες και παράθυρα που προμηθευόμαστε από το εμπόριο κατασκευάζονται σε σύγχρονες βιομηχανικές μονάδες και είμαστε υπεύθυνοι για την ποιότητα, την τοποθέτηση και την άψογη λειτουργία τους.

Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε με ποιοτικό και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα την επιθυμία σας για εξαιρετικά έπιπλα κουζίνας, ξεχωριστές και λειτουργικές ντουλάπες, όμορφα και ανθεκτικά έπιπλα μπάνιου, πρωτότυπα εσωτερικά κουφώματα και εν γένει ξυλουργικές εργασίες και κατασκευές.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.