Κουζίνες

Αργύρης & Νικόλας Συμιδάλας
Ξυλουργικές Εργασίες  στην Αμοργό


 

Κουζίνες

Σε όλα τα καλοσχεδιασμένα σπίτια η κουζίνα είναι πλέον το επίκεντρο της καθημερινότητας. Είναι ο χώρος που χρησιμοποιείται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο χώρο μέσα στο σπίτι, στον οποίο μαγειρεύουμε, αποθηκεύουμε τα τρόφιμα, πλένουμε τα πιάτα, συγκεντρώνεται η οικογένεια για να φάει και δεν είναι λίγες οι φορές που στον χώρο της κουζίνας θα κάτσουμε με κάποιον φίλο μας.

Με την πάροδο του χρόνου λοιπόν, δημιουργήθηκε η ανάγκη μελέτης γι ‘αυτόν το χώρο. Μελέτης που έχει να κάνει με την λειτουργικότητα του αλλά και με την αισθητική του.Για το λόγο αυτό, η κουζίνα, σαν σύνθεση επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών, αρκετές φορές, είναι ο ακριβότερος χώρος που υπάρχει μέσα στο σπίτι, ενώ η αισθητική του επηρεάζει συχνά το ύφος όλου του σπιτιού.

 

Σχεδιασμός κουζίνας με τρισδιάστατη απεικονιση 3d
Με το πρόγραμμα φωτορεαλιστικής απεικόνισης σε τρισδιάστατο περιβάλλον μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς επίπλου κουζίνας όπως χρωμάτων, ντουλαπιών, πάγκων, και αξεσουάρ με σκοπό να καταλήξουμε στο καλύτερο αποτέλεσμα για την κουζίνα η την ντουλάπα σας.

 

Κατασκευές

 

3d Απεικονίσεις